C.E.O.

Monica PEREANU

Obiectivul tău nu trebuie să fie acela de a te ridica la nivelul așteptărilor lor, ci de a-l depăși! Un client încântat devine un promotor al afacerii tale iar de multe ori o recomandare poate fi mai eficientă decât oricare alt instrument de promovare. 

AFACERI DE SUCCESS

CUMPARATIMP.RO

e timpul să alegi!

3

ani de success

Vârsta nu este un impediment pentru antreprenoriat, atunci când afacerea ia naştere dintr-o pasiune.

1750+

clienți fericiți

Un client încântat devine un promotor al afacerii noastre, deci punem preț pe mulțumirea clienților noștri.

3500+

comenzi procesate

Respectarea comenzilor și punctual timpul de livrare este cartea de vizită a afacerii noastre. 

6000+

produse în magazin

Primul magazin online unde găsești tot ce ai nevoie pentru tine și familia ta, un adevărat mall online al familiei tale. 

Dacă ai avea bani suficienți,

CÂT TIMP AI CUMPĂRA ?

Cumpărăm jucării, cumpărăm haine, alimente, cumpărăm tot ceea ce este de vânzare, dar mai puțin ajungem să cumpărăm ani, să cumpărăm timp, să cumpărăm momente și amintiri alături de persoanele dragi nouă.

Și asta nu pentru că nu am avea suficienți bani, ci pentru că astfel de momente nu sunt de vânzare. Ele pleacă de lângă noi acum, acum în momentul în care citim, timpul nu se mai repetă, timpul se scurge, dispare și odată cu el pornesc către necunoscut părți din noi toți.

Încet, încet, ajungem să cerem timp, ne dorim ca orice secundă să se poată transforma în minute mai mari, ne dorim să ne retrăim îndeaproape viața, ne dorim să mai fim încă în preajma persoanelor dragi, să nu pierdem mai ales momentele clădite alături de ei.

Ajungem devreme să ne pară rău că tot ceea ce am pierdut mai de preț în viața asta nu este nimic altceva decât timpul nostru. El s-a scurs cu repeziciune din viața noastră și iată că acum ne vedem mai bătrâni, mai triști, mai singuri. Copiii ne sunt mari, părinții din ce în ce mai fără putere, amintirile cu ei aproape că nu există. Și nu facem nimic altceva decât să ne pară rău. Și totuși dacă am avea suficienți de mulți bani ce am cumpăra mai de preț?

Nu există secrete pentru succes. Este rezultatul pregătirii, al muncii grele și al învățării din eșec.

By Robert Fox

Vă spunem noi – TIMP! Noi toți suntem în căutarea timpului. Noi toți avem nevoie spre final chiar și de cele mai mici frânturi, așa că de ce să nu profităm acum de timpul cu cei dragi? De ce să nu facem economie de timp, mai ales dacă astăzi avem la îndemână aproape tot?

Imaginează-ți că pornești la cumpărături. Tu știi câte minute, câte ore petreci prin magazin? Oare ce ai face în tot acel timp alături de copii sau de părinți sau de partener? Oare cât de bucuros ai fi atunci când nu se mai poate face nimic și totuși să mai ai o oră alături de cei dragi? Oare cum ți-ai gestiona timpul și cât de valoros ar fi?

Cumparatimp.ro a fost gândit special pentru tine. Este un magazin online în care poți cumpăra totul cu repeziciune, având garanția celor mai bune produse, celor mai bune servicii, având garanția unui preț corect, dar mai ales garanția că timpul tău este valoros pentru noi și astfel îl poți economisi.

Cumparatimp.ro este primul magazin online unde găsești tot ceea ce ai nevoie pentru tine și familia ta, un adevărat mall online al familiei tale. Poți găsi o gamă variată de jucării, de produse de îngrijire pentru familie, cărți, dar și produse de home&deco pentru că tot ceea ce ține de tine este important pentru noi.

Livrarea se face rapid, iar preluarea comenzii durează cât accesarea unui click. Ne aflăm foarte aproape unii de alții, despărțindu-ne doar ecranul monitorului sau telefonului, așa că timpul pe care tu vrei să îl cheltui la o repriză de shopping prin magazine, dăruiește-l celor dragi sau chiar ție. În tot timpul unei reprize de cumpărături poți alege să citești o carte bună, să privești un film bun, să te joci cu copilul, să organizezi o vacanță, să râzi, să alergi, să mănânci împreună cu cei dragi, să îți fie bine.

Cumparatimp.ro este cel mai îndrăgit magazin online, creat pentru că știm că timpul tău nu este de vânzare!

E TIMPUL SĂ ALEGI

Recenzii despre munca noastră

Un client își va împărtăși experiența pozitivă cu până la 9 alte persoane atunci când este plăcut impresionat de ceva.

Suntem bucuroși să lucrăm cu tine!

Surprinde-ți clienții cu lucruri simple, care contează! Răsplătește-le fidelitatea cu mici cadouri, oferă-le discount-uri atunci când te recomandă și amintește-ți întotdeauna să spui ”Mulțumesc!”. Oricât de banal ar părea, de foarte multe ori omitem să ne manifestăm gratitudinea. Atunci când o facem, însă, îi surprindem plăcut pe cei cu care interacționăm, determinându-i să ne aleagă pe termen lung.
AFACERI DE SUCCESS

CUMPARATIMP.RO

e timpul să alegi!