Blog

Cadouri perfecte de Crăciun pentru micii polițiști

Încă puțin și vine…Crăciunul! Când vine vorba de Crăciun, cu toții suntem ca niște copii mici, așteptând cu multă nerăbdare și entuziasm să vedem ce cadouri ne-a adus Moș Crăciun în acest an!

Perioada Crăciunului este intr-adevăr una foarte aglomerată, în care alergăm după cadouri pentru copii, părinți, bunici, prieteni și așa mai departe. Așa că, de ce să nu îți ușurezi această perioadă ocupată? Este mult mai ușor să comanzi cadourile online și să ai mai mult timp la dispoziție pentru a organiza alte lucruri pentru sărbători.

Ce facem atunci când fetițele sau băiețeii sunt pasionați de poliție, polițiști? Bineînțeles că ne gândim la cadouri care să fie în această temă, pentru a fi siguri că se vor bucura de cadoul primit de la Moșul.

Set 10 accesorii polițist conține 10 piese ce sunt nelipsite unui polițist, cum ar fi cătușele, fluier și stație. Setul este perfect pentru copii peste 3 ani care visează să devină polițiști de succes atunci când vor crește. Poți sta alături de el să îi explici la ce se folosește fiecare instrument din set, pentru a înțelege cu adevărat ce responsabilități are un polițist.

Mașina de poliție a lui Darius este o cărticică destinată copiilor între 0-2 ani, așadar nu putem știi dacă aceștia sunt pasionați de poliție, însă sigur te vor asculta cu mare atenție atunci când le vei citi din carte și poate că ulterior va descoperi chiar că îi interesează acest domeniu.

Mașinuță –  îmbină utilul cu plăcutul. Cu ajutorul acestei mașinuțe, o fetiță sau un băiețel pasionați de poliție pot face jocuri de rol, în care se comporte ca și cum ar urmări un răufăcător. Ba chiar te poți alătura și tu jocului copilului tău. În acest mod nu doar că vă veți distra, dar îl poți învăța multe lucruri despre meseria de polițist și veți petrece timp de calitate împreună în perioada sărbătorilor și nu numai. Se poate plimba pe mașinuță în aer liber și cu siguranță și alți copii îi vor admira mașinuța, iar el se va simți foarte bine, ba chiar poate va oferi mașina și prietenilor lui pentru a se plimba puțin. Este foarte important ca cei mici să învețe să împartă lucrurile încă de când sunt mici, așa că aceasta este o ocazie bună!

Motocicletă + polițist este o altă jucărie potrivită pentru jocul de rol al copilului tău. Atunci când vrea să își petreacă timpul liber făcând ceva de care chiar este pasionat se poate folosi de această jucărie care înfățișează un polițist pe motocicleta sa. În afară de distracție, își va pune la contribuție creativitatea, imaginația, căci va imita un polițist care se află într-o misiune foarte importantă.

Parcare + mașini poliție + accesorii este cel mai bun cadou când vine vorba de un copil ce își dorește să aibă un circuit de poliție chiar la el acasă! Setul include parcarea, un autobuz de politie, 2 masinute de politie, microbuz interventie si masina tractare politie, stickere si diferite accesorii pentru parcare, perfecte pentru a-și petrece Crăciunul în mediul care îi place atât de mult! În total 46 de piese ce îl vor bucura cu siguranță. Pe lângă distracție multă, stimulează motricitatea, îndemânarea și imaginația copilului tău.

Deoarece joaca este cea mai important activitate prin care copiii învață lucruri noi și prin care se dezvoltă, este de ținut cont ca jucăriile și jocurile pe care le achiziționăm pentru ei să îi ajute în acest sens. Orice activitate este importantă pentru ei, așadar jucăriile care îi stimulează inteligența, motricitate, care îl învață să lucreze în echipă sau care îi deschide drumul către anumite domenii sunt cele mai bune variante. Alege de Crăciun ce e mai bun pentru copilul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *