Blog

Cadouri perfecte de Crăciun pentru micii fotbaliști

Mai sunt doar câteva zile până la sărbătoarea favorită din an, Crăciunul! Toți copiii încă se bucură de ceea ce au primit la începutul lunii de la Moș Nicolae, însă acum îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun. Listele de dorințe au fost de mult trimise către Moșul, acum nu mai rămâne decât să vedem dacă acesta a putut îndeplini toate dorințele micuților.

 

 

Băiețeii sportivi își doresc tot ceea ce ține de sportul lor preferat – fotbalul. Adidași, o minge, jocuri, echipament. Un joc fotbal de masă este potrivit pentru ei, deoarece se pot juca alături de prieteni, ori de tatăl lor, frate, verișor. Oricine este pasionat de fotbal va îndrăgi acest joc. Cu siguranță moșul va fi încântat să ducă micilor fotbaliști acest joc. Acest joc nu numai că este distractiv, dar ajută și la creativitatea,  coordonarea, dexteritatea și viteza de reacție a copilului.

Totuși, după mult așteptata vacanță de iarnă, copiii se întorc la școală, așadar ce poate fi mai potrivit pentru școală decât un Ghiozdan pentru școală Fotbal. Încăpător, frumos colorat și cu tematica fotbal, colegii piciului tău vor fi entuziasmați de ghiozdanul lui și îl vor complimenta mai mult ca sigur!  Materialul este unul impermeabil și durabil, așa că nu trebuie să îți faci griji că obiectele din interior se vor uda atunci când plouă sau ninge afară. Este dotat cu  2 compartimente mari, 1 buzunar frontal si doua buzunare laterale. Nu numai pentru școală este util, ci și pentru excursii. Copilul tău pleacă la munte cu colegii de școală? Acest ghiozdan este perfect pentru bagaj,  căci este încăpător și îi va fi ușor să îl care. Moșul apelează mereu la cadouri foarte utile!

Pentru copiii care au la dispoziție o curte, o poartă de fotbal de la Moș Crăciun va fi inedită! Nu doar că va putea să își exerseze loviturile pentru a devein cel mai bun fotbalist, dar bineînțeles că mișcarea pe care o va face în acel timp este foarte sănătoasă pentru o dezvoltare armonioasă. Va putea să își invite prietenii să facă mici competiții de genul – cine dă mai multe goluri? Intercațiunea cu alți copii este foarte important pentru copilul tău, așa că nu ezita să îi oferi cât mai multe ocazii de a face asta.

Nu îi uităm nici pe copiii și mai mici, care momentan nu pot practica foarte bine fotbalul, dar care totuși sunt pasionați de orice ține de acest sport. Pentru ei, până și o cărticică este bine venită, o cărticică pe care i-o poți citi înainte de somn. După ce îi vei citi această cărticică – Max vrea să fie campion la fotbal – copilul va visa fără niciun dubiu că este cel mai apreciat fotbalist din lume. Această carte introduce copiii în lumea fotbalului, care înseamnă sport, divertisment, dar și multă acțiune și competitivitate. Povestea este despre Max și prietena lui, Paula, care împreună își doresc să câștige meciul de fotbal împotriva vecinului lor, Tim. Cel mic va înțelege că pentru a câștiga un meci este important să se antreneze și să muncească mult înainte pentru a avea parte de victorie, căci altfel nu se poate. În acest fel îl vei stimula!

Crăciunul este despre copii, despre momentele minunate și liniștite petrecute în familie, dar și despre cadourile de la Moș Crăciun. Fă-i o bucurie micului tău fotbalist, ca atunci când se trezește și își vede cadourile sub brad să țipe de bucurie! Acordă-i timp, joacă-te cu el, căci Crăciunul este o perioadă specială și potrivită pentru apropiere și pentru crearea unor amintiri de care vă veți aminti cu drag peste ani și ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *