Blog

5 idei potrivite pentru cadou de Crăciun

Crăciunul se apropie cu pași repezi și deja putem simți asta în aer. Piticii și părinții deja au început să scrie scrisori către Moș Crăciun cu toate dorințele lor. Unii dintre ei vor cărticele, joculețe, păpuși sau mașinuțe, alții vor dulciuri sau hăinuțe. Ce este oare potrivit pentru Crăciun?

 

Putem spune cu ușurință că perioada aceasta este una dintre cele mai încărcate perioade din an, dar în același timp și una dintre cele mai satisfăcătoare. Casa miroase a mâncare bună, a cozonaci, sunetul de colinde ne îmbie și ne dă o stare bună, iar în jurul mesei este adunată toată familia, de la copii mici până la bunici. Este momentul în care ne putem arăta aprecierea față de cei dragi, în special față de copilașii care îl așteaptă cu sufletul la gură pe Moș Crăciun. Aceștia învață chiar să recite poezii pentru a-l încânta pe moșul ce vine cu sacul plin de daruri, așadar, nu doar că este un prilej de a primi cadouri, ci și de a învăța câteva poezii. Bradul este îmbodobit, iar sub el este un loc gol, ce așteaptă să fie umplut cu cadouri făcute din suflet pentru toți membri familiei. Totuși, ce cadouri sunt potrivite pentru Crăciun? Ce își doresc copiii și cum putem să îi facem fericiți în ziua sfântă de Crăciun?

Iată aici 5 idei de cadouri potrivite pentru Crăciun:

  1. Tifi Papadie salveaza Craciunul familiei

Ce se întâmplă când totul este pregătit pentru un Crăciun de neuitat, iar în ultima clipă ne dăm seama că ne lipsește bradul de Crăciun? Cu siguranță am intra în panică, însă Tifi Păpădie este aici pentru a remedia situația și pentru a avea brad de Crăciun, așa cum este normal în fiecare familie! Această cărticică este perfectă pentru seara de Crăciun, înainte de somn. Este o lectură distractivă, din care micuțul poate învăța că mereu, în orice situație, există o soluție salvatoare.

  1. Trenulet electric Christmas cu lumina, pod si tunel

 

Sărbătorile vin! Dar oare, pot sărbătorile să vină cu trenul? Un trenuleț electric este un cadou simpatic atât pentru o fetiță, cât și pentru un băiețel, mai ales dacă aceștia sunt pasionați de călătorii. Acest trenuleț îi poate face să călătorească în imaginația lor oriunde își doresc!

 

  1. Banc de lucru cu unelte pompieri

Dacă în familia ta există un copil căruia îi place mult să se joace cu uneltele și își dorește să salveze lumea și să se simtă un erou, acest cadou este absolut minunat pentru el! Nu va mai trebui să se joace cu uneltele pe care le folosește tatăl atunci când repară ceva, ci va avea propria masă și propriile unelte, astfel se va simți independent!

 

  1. Tractor TURBO 2 cu pedale si remorca – POLESIE

Dacă spațiul îți permite și ai un copilaș aventurier, acest vehicul de teren îl va încânta la maxim! Va învăța tainele agriculturii alături de bunici, în timp ce se plimbă și transportă în remorcă jucării, nisip sau orice altceva își dorește. De asemenea, acest tractor ajută copilul la dezvoltarea abilităților motorii și coordonării mișcărilor.

  1. Proiector cu masuta pentru desen, fete

Pentru fetițele creative cărora le place să își petreacă timpul desenând, această măsuță le va ajuta să le fie stimulată creativitatea, să se joace și să obțină desene  demne de pus în ramă. Sunt proiectate diverse tipare pe măsuță pentru a putea fi desenate și colorate.

 

De Crăciun, amintirile sunt cele mai importante, iar cadourile vor îmbunătăți aceste amintiri ce vor rămâne în sufletele copiilor mult timp înainte. Joaca este cea mai importantă activitate pentru cei mici, așadar Crăciunul este un moment potrivit pentru a se bucura de activități în familie cu ajutorul noilor jucării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *