Blog

5 idei de cadou pentru Moș Nicolae

Se spune că, la fel ca și Moș Crăciun, Moș Nicolae aduce cadouri doar fetițelor și băieților care au fost cuminți și au ascultat de părinți pe parcursul anului. În plus, vorba spune că Moș Nicolae îi vede pe copiii ce nu au fosr cuminți și le aduce o nuielușă. Noi credem că toți copiii au fost cuminți și ascultători anul acesta, iar cu siguranță ghetuțele vor fi umplute cu cadouri, nu cu nuielușe.

 

Repejor, repejor, să curățăm ghetuțele, căci în scurt timp ne va vizita Moș Nicolae și nu vrem să ne găsească ghetuțele murdare. Oare ce ne va aduce anul acesta? Sau, mai bine zis, oare ce este potrivit să primească cei mici de Moș Nicolae? Copiii cu siguranță îl așteaptă cu sufletul la gură și probabil că unii dintre ei deja și-au pus ghetuțele în hol, nu cumva ca Moșul să nu le vadă. Sărbătoarea de Moș Nicolae este una specială pentru copii, deoarece aceștia se simt uimitor atunci când seara lasă pantofii goi, iar dimineața găsesc cadouri. Pentru că de această sărbătoare nu se oferă de obicei cadouri foarte multe și mărețe, trebuie să ne îndreptăm spre ceva micuț, dar care să fie totuși pe placul ștrengarilor.

Iată aici 5 idei de cadouri potrivite pentru Moș Nicolae:

  1. Casca protectie urechi, Roz, cu blanita si paiete – STARPAK

Pentru că ne aflăm în sezonul rece, aceste căști roz pentru protecția urechilor sunt foarte bune pentru atunci când copilul iese afară, astfel va arăta chic și va fi și protejat în același timp. Să îmbinăm utilul cu plăcutul! Aceste căști de protecție pentru urechi pot fi regăsite atât pe roz, cât și pe negru, deci sunt potrivite și pentru fete, dar și pentru băieți.

  1. Gentuta umar inimioara paiete Enchantimals – STARPAK

Pentru fetițele pasionate de modă, credem că această micuță gentuță de umăr în formă de inimioară și cu paiete va fi pe gustul lor. Se vor simți ca niște mici domnișoare atunci când vor pleca de acasă și vor purta gentuța pe umăr. Moșul cu siguranță are gusturi bune în ale modei!

  1. Set vesela+tacamuri Superman, 30x11x28cm

Pentru băieții ce vor să se simtă supereroi dimineața, la prânz și seara, acest set de veselă și tacâmuri cu tematica Superman va reuși să îi transforme în supereroi în fiecare zi! Setul conține o farfurie, un bol, tacâmuri(lingură și furculiță), dar și două pahare, unul dintre ele având capac și pai, așadar poate fi folosit chiar și când copilul pleacă de acasă.

 

 

 

4.      Papusa muzicala, 55 cm

Una dintre cele mai populare jucării pentru fetițe încă de acum foarte mulți ani a fost o păpușică. Orice fetiță se bucură atunci când primește o păpușă, deoarece se poate juca cu ea, o poate pieptăna sau îmbrăca. Această păpușă este frumos îmbrăcată, machiată și coafată, pregătită pentru a se distra alături de orice fetiță ce o va primi!

 

5.      Puzzle in gentuta

Pentru fetițele și băiețeii cărora le place să își pună continuu mintea la contribuție, un puzzle în gentuță este cadoul de care se vor bucura atunci când îl vor vedea așezat frumos în ghetuțe. Va fi un prilej pentru ca cel mic să își petreacă timpul încercând să gândească logic și să încerce să pună cap la cap piesele puzzle-ului pentru a forma imaginea completă.

 

Este perioada momentelor magice petrecute de către copii alături de familia lor, așadar este important să ținem cont și de dorințele lor, dar în același timp să alegem cadouri ce știm că îi vor ajuta în același timp și să se dezvolte armonios. Nu ezitați să stați lângă cei mici atunci când desfac cadourile, căci pesemne vă veți simți și voi din nou copii și nu veți regreta!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *